HOLDFÉNYTÜKÖR

NYÁRI MESE- és MŰVÉSZETTERÁPIÁS WORKSHOPOK  

Helyszín: Zugoly nevelési tér 16. kerület Szabadság u. 38.

A nyár a kifelé fordulás időszaka. Ilyenkor jobban gyűjtjük a tapasztalatokat magunkról, mint télen. A természet tele van élettel, virágok, gyümölcsök, pillangók színes kavalkádja vesz körbe bennünket. Vajon bennünk milyen színek, energiák mozognak a nyári hónapokban?

A workshopokon az elmélyülés, és a szabad alkotás élményét kínálom!

Ha megfigyeljük, mi történik a fákkal, a növényekkel, és ráhangolódunk ezekre a változásokra, számunkra is könnyebb lesz megérteni a bennünk zajló lelki folyamatokat.

A természetre hangolódva a mese- művészetterápia eszközeivel el tudjuk érni, hogy tudatosabban figyeljünk magunkra, a változásainkra, és ez felszabadulást, és megerősítést hozhat az életünkbe.

A művészetterápiás csoportfoglalkozáson mindenki egyéni, belső munkát végez, hiszen a relaxáció alatt és az alkotás közben flow állapot alakulhat ki, mely közben a külvilág elhomályosulhat. Ez nagyon intenzív, valódi munka.

Az alkotás után pedig a csoport ereje ad hozzá rengeteget ehhez a munkához, hiszen a csoporttagok egyéni visszajelzést adnak a képekre, gondolatok, benyomások, érzések formájában.

Ezek azok a pillanatok, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy a saját belső világunkra mások szemével rápillantsunk, és meglássunk az ő szemükben valamit, amit magunktól nem vennénk észre.

A művészetterápiás csoportfoglalkozásokon tehát nem a terapauta elemez, és nem ad kész válaszokat. Nincs ítélkezés, és nem is a szép alkotások születése a cél.

Július 8. szombat

Az érzelmek tengerén

A Rák csillagjegy vizes minőségével az érzelmeket hozza el nekünk ebben a hónapban.

A workshopon foglalkozunk majd a víz minőségével magunkban, az érzelmek különböző megjelenésével, és megpróbáljuk felfedezni magunkban azok sokaságát.

Segítségünkre lesznek különféle művészet-, éls meseterápiás feladatok, beszélgetés, zene és relaxáció.

Augusztus 12.

Az önbecsülés 

Az Oroszlán csillagjegy tüzes, méltóságteljes uralkodását keressük a saját életünkben az augusztusi alkalmon.

Érintjük az önbecsülést, és azt, hogy hogyan vagyunk jelen a saját életünkben, mint annak a főszereplője. 

Segítségünkre lesznek különféle művészet-, éls meseterápiás feladatok, beszélgetés, zene és relaxáció.

Az alkalmakra külön-külön is lehet jelentkezni!

Minden alkalom szombati napon,

9:30-tól 16 óráig tart majd.

 

Helyszín: XVI. kerület, Zugoly Nevelési Tér, Szabadság u. 38.

Részvételi díj: 15.000 Ft / alkalom

Ha érdekel a workshop, írj a marama.posta@gmail.com e-mail címre, hívj telefonon a 30 509 7291-es számon, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

Érdekel a nyári szombati workshop!

Melyik alkalom érdekel?

Marama Műhely Facebook Oldal