Meseterápiás workshop – június 29.

17500 Ft

Június 29. szombat – A szárnyalás meséi

Meseterápiás workshop

A vásárlásról visszaigazoló e-mail elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik. A KATA törvény értelmében számlát kiállítani csak magánszemély számára van módom.

2 készleten

Az egész napos workshopokon egy-egy témát járunk körbe relaxációval, mesével, verssel és alkotással. Nincs szükség rajztudásra, hosszabb elköteleződésre. Gyere el, kapcsolódj ki, szánj magadra pár órát, hogy legyen lehetőséged egy kicsit magadra és a belső hangjaidra hallgatni!
👉A foglalkozás helyszíne: Zugoly, Budapest 16. kerület Szabadság u. 38.
👉Időpont: 2024.június 29. szombat 10-től 17 óráig.
Lemondás esetén: Ha több, mint 3 nappal a workshop előtt lemondod, a teljes összeget, a workshop előtt 3 nappal a díj 50%-át visszatérítem, 72 órán belüli lemondás esetén visszatérítésre sajnos nincs lehetőség

További információk

Mit hozz magaddal?

A foglalkozáshoz mindent biztosítok, így nem kell hoznod semmit, esetleg egy füzetet, ha leírnád a belső tapasztalatokat. A foglalkozás közepén tartunk majd egy ebédszünetet, kérlek készülj enni- és innivalóval. Kávét és teát biztosítok számotokra.

Mire számíts?

A bemelegítő, megérkező kör után beszélgetünk a nap témájáról, majd relaxáció és alkotás következik. Foglalkozunk mesékkel, melynek megkeressük majd a szimbolikus üzeneteit, és azt, hogy mi köze van a mi életünkhöz.
Fontos, hogy a foglalkozáson szabad alkotás van, és ítéletmentesség. Így nem kell, hogy tudj szépen rajzolni, és semmi sem kötelező. Igyekszem mindig megteremteni az elfogadó és biztonságos közeget.

Megközelítés

A Zugoly környékén ingyenes a parkolás.
Tömegközlekedéssel: H8-as vagy H9-es HÉV, megálló: Mátyásföld, repülőtér, onnan 10 perc séta.
Vagy 44-es és 244-es busz az Örs vezér tértől, megálló: Centenáriumi lakótelep, innen kb 3 perc séta

Cikkszám: WS2405 Kategória: