Szeretettel köszöntelek a virtuális téren keresztül!

Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy nyitott  szellem, és vágysz önmagad megismerésére. Valószínűleg szükséged van egy kis elmélyülésre, eltávolodásra a hétköznapoktól.

Jó helyen vagy!

Ennek a leckének a témája a tél és a lelki élet kapcsolata. A tél tele van szépséggel, de nehézséggel is, ezeket járom körbe a lenti kis videóval.

Teremtsd magadnak nyugodt körülményeket, és nézd meg a videót, majd utána a relaxációt!

Jó töltődést kívánok!

Mire számíthatsz?

 Videóval bemutatom Neked a tél szimbolikáját.

Az elméleti részt egy relaxációs gyakorlat követi, melyet székben ülve, vagy fekve tudsz elvégezni. A relaxáció alatt bízom benne, hogy megjelennek majd belső képek, de ha csak pihensz egy kellemeset, az is nagyon jó.

A relaxáció után pedig arra hívlak majd, hogy rajzolj, fess. Az eszközöket rád bízom, válaszd azt, amit a legjobban szeretsz. 

 Mit nyújthat az alkotás? 

A művészetterápiás alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy a papíron kifejezhessük a belső világunkat. A relaxáció utáni alkotás kikapcsolhatja a tudatosságot, és megnyilvánulhatnak olyan tudatalatt fészkelő képek, mint amilyenek álmunkban látogatnak el hozzánk. Ha csak úgy leülünk rajzolni, a tudatosságot nehezebb kikapcsolni. Bízom benne, hogy a leckék folyamán könnyebb lesz megélned a flow élményt, és amikor készen vagy, kívülről szemlélve magadra is vethetsz egy rápillantást.

Kattints a képre, és olvasd Holle anyó meséjét!

Töltsd le az évösszegző-tervező füzetet! Kattints a képre!

Nagyon köszönöm, hogy velem tartottál ezen az úton, bízom benne, hogy szereztél hasznos tudást, és tudtál önfeledten alkotni!

Ha van bármilyen kérdésed, vagy megjegyzésed a kurzussal kapcsolatban, írj nekem a marama.posta@gmail.com e-mail címre!

További jó utazást neked az önismeret ösvényein!