Megújulás – 6 alkalmas kurzus

42000 Ft

6 alkalmas önismereti kurzus a művészetterápia eszközeivel.

Zugoly, 2024. március 21-től kéthetetente 6 alkalommal csütörtök este 18-tól 21 óráig.

A vásárlásról visszaigazoló e-mail elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik.

8 készleten

Ismerd meg jobban magad a művészetterápia eszközeivel. engedd magad ellazulni az alkotásban, hagyd, hogy a kezed vezessen.

Segítségünkre lesz a relaxáció, és az alkotás ajándéka, a flow élmény. Különféle alkotói eszközökkel várlak. Tavaszodjunk ki együtt!

👉 A foglalkozás helyszíne: 16. kerület ZUGOLY Nevelési tér, Szabadság u. 38.
👉 2024. március 21-tő kéthetente csütörtökön 18-tól 21 óráig
Lemondás esetén: A kurzus előtt 7 nappal a díj 100%-át visszatérítem, ezutáni lemondás esetén visszatérítésre sajnos nincs lehetőség

További információk

Mit hozz magaddal?

A foglalkozáshoz mindent biztosítok, így nem kell hoznod semmit, esetleg egy füzetet, ha leírnád a belső tapasztalatokat. A Cserepesházban van kávézó, és ingyenes a környéken a parkolás, de készülj, hogy nem könnyű helyet találni.

Mire számíts?

A bemelegítő, megérkező kör után beszélgetünk a nap témájáról, majd relaxáció és alkotás következik. Foglalkozunk mítoszokkal, mesékkel is, melynek megkeressük majd a szimbolikus üzeneteit, és azt, hogy mi köze van a mi életünkhöz.
Fontos, hogy a foglalkozáson szabad alkotás van, és ítéletmentesség. Így nem kell, hogy tudj szépen rajzolni, és semmi sem kötelező. Igyekszem mindig megteremteni az elfogadó és biztonságos közeget.

Cikkszám: WS1202-2-1 Kategória: