Művészetterápiás workshop – február

13000 Ft

Február 17.  szombat – Farsang: milyen maszkokat viselek?

Mi van belül, és mit látnak mások belőlem?

A vásárlásról visszaigazoló e-mail elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik.

9 készleten

Az egész napos workshopokon egy-egy témát járunk körbe relaxációval, mesével, verssel és alkotással. Nincs szükség rajztudásra, hosszabb elköteleződésre. Gyere el, kapcsolódj ki, szánj magadra pár órát, hogy legyen lehetőséged egy kicsit magadra és a belső hangjaidra hallgatni!
👉A foglalkozás helyszíne: 14. kerület Cserepesház, Vezér u. 28/b
👉Időpont: 2024. február 17. szombat 10-től 16 óráig.
Lemondás esetén: A workshop előtt 3 nappal a díj 50%-át visszatérítem, 72 órán belüli lemondás esetén visszatérítésre sajnos nincs lehetőség

További információk

Mit hozz magaddal?

A foglalkozáshoz mindent biztosítok, így nem kell hoznod semmit, esetleg egy füzetet, ha leírnád a belső tapasztalatokat. A Cserepesházban van kávézó, de hozhatsz is ebédet magadnak. A foglalkozás közepén tartunk majd egy 30 perces ebédszünetet.

Mire számíts?

A bemelegítő, megérkező kör után beszélgetünk a nap témájáról, majd relaxáció és alkotás következik. Foglalkozunk egy mesével is, melynek megkeressük majd a szimbolikus üzeneteit, és azt, hogy mi köze van a mi életünkhöz.
Fontos, hogy a foglalkozáson szabad alkotás van, és ítéletmentesség. Így nem kell, hogy tudj szépen rajzolni, és semmi sem kötelező. Igyekszem mindig megteremteni az elfogadó és biztonságos közeget.

Cikkszám: WS2402 Kategória: