Próba WS

200 Ft

Én és a belső fény. A december 2-ai workshopon  a bennünk világító fény fellobbantása lesz a cél, alkotással, mesével.

A vásárlásról visszaigazoló e-mail elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik.

5 készleten

December elején a legsötétebb napok felé közeledve talán mind érezzük, hogy újra kell gyújtani a belső fényünket. A workshop lehetőséget ad a flow élmény megélésére, a lecsendesülésre, összegzésre és tervezésre is. Igazi adventi hangulattal várlak, felkészülésként az év végi ünnepekre. Minden résztvevőnek egy összegző/tervező lapcsomaggal készülök ajándékba!
Gyere el, ha szeretnél feltöltődni, kikapcsolódni, alkotni egy elfogadó kicsoportban.
👉A foglalkozás helyszíne: 14. kerület Cserepesház, Vezér u. 28/b
👉Időpont: 2023. december 2. szombat 10-től 16 óráig.
Lemondás esetén: A workshop előtt 3 nappal a díj 50%-át visszatérítem, 72 órán belüli lemondás esetén visszatérítésre sajnos nincs lehetőség

További információk

Mit hozz magaddal?

A foglalkozáshoz mindent biztosítok, így nem kell hoznod semmit, esetleg egy füzetet, ha leírnád a belső tapasztalatokat. A Cserepesházban van kávézó, de hozhatsz is ebédet magadnak. A foglalkozás közepén tartunk majd egy 30 perces ebédszünetet.

Mire számíts?

A bemelegítő, megérkező kör után beszélgetünk a nap témájáról, majd relaxáció és alkotás következik. Foglalkozunk egy mesével is, melynek megkeressük majd a szimbolikus üzeneteit, és azt, hogy mi köze van a mi életünkhöz.
Fontos, hogy a foglalkozáson szabad alkotás van, és ítéletmentesség. Így nem kell, hogy tudj szépen rajzolni, és semmi sem kötelező. Igyekszem mindig megteremteni az elfogadó és biztonságos közeget.

Cikkszám: WS1202-1 Kategória: