A TÉL ÉS AZ ÜNNEP

Amikor közeledik a tél, vagy akár már bent is vagyunk a sűrűjében, akkor öntudatlanul is megnő az igényünk arra, hogy a belső világunkkal foglalkozzunk. A kinti sötétség a dantei erdőre emlékezteti a lelkünket, hol a sötét erdőben keressük az igaz utat.

Ez a mini-kurzus abban segít, hogy a természet változásainak áramlásával könnyebben elfogadjuk az életünk természetes folyását. Hiszen a Föld élőlényei vagyunk mi is, a bolygón zajló folyamatok ugyanúgy hatnak ránk is, mint a növényekre állatokra, csak a városi civilizáció elfeledteti velünk ezt az egyszerű, de mégis alapvető tényt.

A videók és a gyakorlatok segítenek lelassulni, elfogadni a tél sajátosságait, és így talán könnyebben érkezel majd meg a karácsonyba.

Ha most nincs lehetőséged találkozni velem, és bekapcsolódni egy csoportfolyamatba, akkor ezt a kurzust Neked találtam ki. 

A tél és az ünnep tematikája köré építve mítoszokat, meséket, néprajzi érdekességeket hozok neked, és ezek párhuzamait a lelki életünk között.

Relaxációs gyakorlatok, és alkotói feladatok várnak.

Mindezt otthon, egyéni tempóban tudod feldolgozni, korlátlanul.

A kurzus díja: 4200 Ft

Kérdések, válaszok

Mi a vásárlás menete?

A kurzus online megvásárolható. Vásárlás után azonnal érkezik a link, mellyel elérhetők a videók. Ha nem érkezik meg azonnal, ellenőrizd a spam mappát!

Mi tartalmaz a kurzus?

2 videót

2 relaxációt

2 kreatív feladatot

1 mesét

1 éves összegzőt/tervezőt

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Bármilyen rajzeszköz, amivel szeretsz alkotni. Javaslom az A3-as méretet, így több helye lesz a kreativitásodnak!

Milyen technikai felszerelés kell a kurzushoz?

A kurzushoz csupán Internet szükséges, és fülhallgató vagy hangszóró

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 4200 Ft

Kérdésem van!