OTTHONI GYAKORLATOK MŰVÉSZETTERÁPIÁS ELEMEKKEL

Egyéni tempó

Visszanézhető

Mítoszok, mesék

Művészetterápiás gyakorlatok

Hangolódj a télre és készülj az ünnepre!

Ősszel a természet lassan, fokozatosan kezdi meg útját az elmúlás felé, hogy aztán télen bezárkózzon, elrejtse szépségeit a tél beköszöntével. 

Lassulj le a kurzussal Te is, hogy igazán feltöltődve érkezhess meg a karácsonyi időszakba!

 

A NÉGY ELEM

A föld, a víz, a levegő és a tűz körbevesz bennünket, és ahogyan a természetben, úgy minden egyes emberben is jelen vannak ezek az energiák testi és lelki szinten egyaránt.

Fedezd fel az elemeket mítoszok és mesék segítségével, valamint a saját alkotásaid tükrében!

Relaxációs hanganyag

Adj magadnak pár perc pihenőt, és hallgasd meg relaxációmat! A relaxáció segít megpihenni, kilépni a hétköznapi mókuskersékből, felfrissülni testileg és lelkileg.

Csipkerózsika ébresztése

A 7 perces relaxációban saját magad szunnyadó részével találkozhatsz. Próbáld meg felébreszteni! A relaxáció megvásárlása után bármikor újra meghallgathatod!

Önismeret

A művészetterápia egy nagyon szelíd módszer. Mindenkinek annyit ad, amire éppen abban az élethelyzetben szüksége van. Lehet, hogy csak annyi történik, hogy jólesik az elvárások nélküli alkotás, és megtapasztaljuk, milyen az, ha elfogadnak úgy ahogy vagyunk, és így mi is könnyebben elfogadjuk magunkat.
Ugyanakkor felszakadhatnak belső gátak, lehetnek aha-élményeink, támadhatnak felismeréseink is.

A pasztellkréta, az akvarell-festék, a montázstechnika, az agyag mind-mind más energiákat mozgósítanak, és érdemes figyelni arra, melyik milyen hatással van ránk

Kérdésem van!

Kaposi Ildikó vagyok

katarzisz komplex művészeti terapeuta

Három éve tartok rendszeresen csoportfoglalkozásokat, workshopokat. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a művészetterápia segíthet azzá válnom, aki valóban vagyok, és szeretném ezt az érzést másoknak is átadni.

Sosem tudtam szépen rajzolni, festeni, de mindig is kikapcsolt, feltöltött, ha alkottam, vagy ha új színeket hoztam létre az alapszínek keveréséből.

Kísérletező alkat vagyok, és nyitott vagyok az újra, nagyon szeretem például a kávét tonikkal, ugyanakkor vonz a múlt, és tisztelem a hagyományokat, melyek ősi tudáson alapulnak.

Szeretek figyelni, meghallgatni másokat, és hiszek abban, hogy az empátia vinné a legjobban előre a világot.