A bennem élő istennő

Mi nők nagyon sokfélék vagyunk. Különböző a hozzáállásunk a párkapcsolathoz, a gyerekvállaláshoz. Másképp gondolkoduk arról, hogy mi okoz örömet, szeretünk-e önállóan dönteni, vagy szükségünk van mindig valakire, akire támaszkodhatunk.

A régi időkben mesékkel, mítoszokkal, mutatták meg egymásnak az emberek a különbözőséget.

A kurzus célja, hogy a 7 istennő segítségével közelebb kerüljünk ahhoz, hogy milyen belső erők segítik, vagy gátolják a cselekedeinket, gondolatainkat, érzelmeinket.

A kurzus során Jean Shinoda Bolen elméletét vesszük alapul, de kitekintünk a népmesék világába is.

A foglalkozásokon a mesék, mítoszok megismerése után beszélgetünk arról, hogy vannak jelen ezek az erők az életünkben. Ezután fogunk relaxálni, és alkotni, mindig más-más eszközzel. Az ösztönös alkotás segít jobban rápillantani a belső világunkra, és ebben segítenek majd bennünket a csoport tagjainak visszajelzései is.

A foglalkozások témái

2024. április 19. – Athéné és Artemisz, a független, önálló nők.

2024. május 3. – Déméter és Perszephoné, az anya és a nővé váló leány

2024. május 17. – Héra és Hesztia  – a feleség és az otthon melegének őrzője

2024. május 31. – Aphrodité, az alkimista, szabad istennő. Összegzés

Praktikus információk

Helyszín: Budapest, 14. kerület, Cserepesház. Vezér u. 28/b

Időpont: 2024. április 19-től kéthetente pénteken 18-tól 21 óráig.

A csoport minimum 5 maximum 9 fővel indul.

A kurzus díja: 30.000 Ft, ami tartalmazza az összesen 12 óra foglalkozást, a terembérletet, és a felhasznált anyagokat, eszközöket.

A jelentkezés a kurzus díjának befizetésével válik véglegessé. A jelentkezem gombra kattintva lehetőséged van bankkártyás vásárlásra. A vásárlás után hamarosan kereslek e-mailen a részletekkel.

Ha inkáb átutalással fizetnél, vagy kérdésed van, töltsd ki a lenti űrlapot!

Lemondási feltételek: 2024. április 12-ig 100% visszafizetés, utána sajnos nincs lehetőségem a díj visszatérítésére.

Kérdések, válaszok

Mire számíts a foglalkozáson?

A művészetterápia egy szelíd és mégis hatékony eszköz a belső énünkkel való találkozásra, a szorongások, feszülések oldására, mélyebb önismeretre. A bennünk élő istennők egy népszerű, könnyen érthető rendszer, minden nő magára ismer valamelyik istennőre, és az alkotás segíthet elmélyíteni ezt a felismert kapcsolatot. A nagyobb önismeret pedig erősebb énértékeléshez vezethet.

A foglalkozásokon nem kell tudni szépen rajzolni, festeni, itt nem ez a cél. Jólessen, és legyen őszinte. Ennyi az elvárás.

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Nem kell hoznod semmit, minden eszközt biztosítok. Én javaslom, hogy hozz egy kis füzetet, vagy a telefonodba is jegyzetelhetsz.

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 7500 Ft/alkalom, összesen 30.000 Ft. Ez tartalmaz összesen 12 óra foglalkozást, elméletet, mítoszokat, meséket, rajzeszközök használatát és a terembérletet.

Mi a vásárlás menete?

A kurzus online megvásárolható. Ha nem érkezik meg a visszaigazolás azonnal, ellenőrizd a spam mappát! A vásárlás után hamarosan írok visszaigazolást!

Kérdésem van a bennünk élő istennők kurzusról.